HTML

Válságblog

A világválsággal kapcsolatos írások

Totalcar.hu

Nincs megjeleníthető elem

Kanadától is pénzt kérnek az amerikai autógyárak

2008.12.08. 12:40 Androczi Balázs

Most az északi határ túloldalán is próbálkozik a GM, a Ford és a Chrysler, nem is esélytelenül

Vélemények az azonos című hírünkről.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valsagblog.blog.hu/api/trackback/id/tr29810925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmatos Libaf.s 2008.12.08. 14:14:01

hát nem is tudom szinte cask azt tudom mondani h siralmas de szerintem nem szabad h becsődöljenek mert ha egyszer elborul a dominó az USA ban akkor az át jön hozánk is. Sajnálom Kanadát de meg kell(ene)adni neki akor is ha nem akarja :S Ezek után az a gyártó fog lenni a király aki minél kevesebb hitelt vesz fel vagyis Tuttomal a Toyota és a VW akik a nagyon nagyok lesznek ez szinte tuti és szerintem meg is érdemlik :P:)

zoliapu71 2008.12.08. 14:52:56

Lawrence: Igazad van,a VW tenyleg megerdemli.Sokan fikazzak ,hogy igy a vw ugy a vw ,de az o autoikbol fut a legtobb es a legtobb oreg.

muhahaha 2008.12.09. 22:49:54

ha csak az amerikai autókat vesszük nem igazán lehet őket sajnálni, amúgy is utoljára a '60-'70-es években tudtak vmi szépet és izgalmasat összehozni, de itt inkább a dominó effektus ami rémisztő lehet, ahogy lawrence is megmondá....

WagonR 2008.12.10. 15:39:56

és mennyiben jobb egy vw (gyár) mint egy opel mondjuk? merhogy ez utobbi is gm. amikor a gm-et szidják akkor sokan írják, hogypusztuljon, merhogy ocsmány benzintemetőket gyárt. pedig ennél ugye árnyaltabb a kép...

roadtrek · http://writer.uw.hu 2008.12.13. 11:30:23

WagonR: kiemelném épp az opelt példaként: sokan lehúzzák a sárga földig. Mondanom sem kell, valószínűleg többségében olyanok, akiknek szinte semmi közük nem volt még opelhez, vagy ha volt, akkor elmebeteg autógyilkosok, még egy elnyűhetetlen régi merci dieselt is megölnének fél óra alatt. Volt egy ismerősöm, akinek volt egy seat-ja, mindenhová padlógázzal!!! járt, elment gyorsulási versenyekre vele (könyörgöm, kis köbcentis széria autóval?!?!?!) pár hónap alatt megfektette teljesen az autót (csoda??) és csak ennyit mondott: a seat a legrosszabb autó, soha többet! Na és persze ott vannak azok az autószerelők, akiket kitagadnék a szakmából (még egy abroncsot sem tudnak kicentírozni normálisan), na ők is szidják, de azt elfelejtik, hogy rengeteg opel futkározik utainkon, az egyik legkedveltebb flottaautó és taxis autó márka.
Visszatérve a témához: nem minőségi vita az, hogy az amcsi autóipar szarban van, hanem ez világjelenség, miért pont az egyesült államok úszta volna meg?
süti beállítások módosítása