HTML

Válságblog

A világválsággal kapcsolatos írások

Totalcar.hu

Nincs megjeleníthető elem

Leállt a gyártás a Saabnál

2009.02.26. 12:15 Androczi Balázs

A svéd vámhatóság a cég tartozásai miatt nem engedi folytatni az alkatrész-importot

Vélemények az azonos című hírünkről.

5 komment

Címkék: saab gyárleállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://valsagblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5967406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herman 2009.02.26. 21:36:52

Szomorú hír....de előre látható volt.
Abban reménykedek, hogy a Volvo nem jut ide....a Saab sajnos az utóbbi időben a GM miatt mélyrepülésben van, főleg a minőségi problémák, és a meggondolatlan üzletpolitika miatt...

wartburg 2009.02.28. 09:41:26

Dear Mr. Harasta: I wanted to respond to you and let you know that I have read your emails, in fact each one over the last several months. Wanted to thank you for your interest.

While you undoubtedly are passionate on the subject, beyond the interesting email address evoking an ignoble vehicle in automotive history, I have no idea whether you have any automotive experience at all, nor access to capital and technology. In fact, I have had a hard time understanding your industrial and strategic concept.

My best wishes to you in the future. If you would like to send us some background information on yourself, suggest you send to Messrs. Forster and Digirolamo (addresses above).

Using this email to respond to your subsequent email on Saab as well.

best regards. fritz

Ezt a levelet a GM egyik alvezérétől kaptam, Frederick Henderson úrtól!

csege7 2009.02.28. 17:46:11

Nem igazán érint érzékenyen a hír. Hermannak igaza van: a Sab a GM alatt teljesen elsatnyult. Például hogy néz ki a 9-5-ös? Toldozgatják, foltozgatják, facelift ide-oda azt ennyi! Ráadásul már szinte Opel alkatrészekből áll az összes autójuk. Ki a f... vesz Opel technikát vagyonért? Olasz származású dízel motorok, szánalmas! Az utolsó jó autójuk a 80-as évekbeli 900-as volt, főleg a kupé. Azóta csak romlottak.

Hrzrasn (törölt) 2009.02.28. 19:56:51

@wartburg: ...miután elôadtad neki a homályos téziseidet? Mert elég zavartnak és szkeptikusnak tûnik szegény, azt pedzegetve, hogy fogalmad nincs az autógyártásról.

Az "ignoble vehicle"-bôl ítélve valami wartburgos címrôl írtál neki :))
süti beállítások módosítása